Sparkle Recruiter

Een Sparkle word je niet, dat ben je!

Sparkle Recruit Professionals zijn bevlogen in het werven van deskundige mensen en hechten veel waarde aan het creëren van een duurzame relatie met zowel kandidaten als opdrachtgever(s). Je bent nieuwsgierig en doortastend; je verdiept je graag in wat de huidige generatie medewerkers wenst en waar bedrijven precies naar op zoek zijn. Je krijgt voldoening in het realiseren van de perfecte match. Je bent ondernemend en maakt graag gebruik van innovatieve technologieën en systemen om als recruiter nog succesvoller te zijn. Bij Sparkle Recruit vinden we het vooral belangrijk dat je over de juiste persoonlijkheid beschikt, meer nog dan eerdere (werk)ervaringen en relevante kwalificaties.

Waarom zou je als Sparkle Recruit Professional aan de slag willen gaan?

Sparkle Recruit:

  • laat je binnen jouw favoriete segment in jouw favoriete rol, die van recruiter, werken. Zo kun jij doen waar je goed in bent en wat je graag doet.
  • heeft door haar marketingafdeling alle pull factoren van het inlenende bedrijf reeds in kaart en in beeld gebracht, zodat jij direct kunt beginnen met datgene waar jij goed in bent, recruiten.
  • biedt jou de kans om als zelfstandig ondernemer jouw recruitment talent optimaal te benutten en stelt je hiervoor de nieuwste technologie om talenten binnen het netwerk snel te bereiken, ter beschikking.
  • laat jou de vrijheid ervaren van het zelfstandig ondernemerschap, maar helpt je bij de acquisitie van opdrachten, ondersteunt je bij jouw administratie en facturatie en zorgt voor een snelle en correcte uitbetaling van jouw facturen.
  • biedt je een community van andere bevlogen recruiting professionals, van wiens kennis, expertise en ervaring jij gebruik kunt maken.
  • stelt je een ondernemend model voor, zodat je bovenop je uurtarief ook financieel meeprofiteert van elke kandidaat die dankzij jou bij een opdrachtgever start.

Dream big, sparkle more, shine bright

Wanneer je kunt doen waar je goed in bent en je talenten ten volle kunt benutten, ben je echt op je best? Je geniet van je werk. Je straalt.

Doen waar jij van nature in uitblinkt, klinkt zo eenvoudig, maar veel mensen hebben niet de functie waar ze hun talenten optimaal kunnen benutten. Durf te dromen en ervaar hoeveel voldoening het geeft als je echt met jouw talenten, ervaring, kennis en kunde het verschil kunt maken.

Ook van jouw passie je werk maken? Ga nooit voor minder!

Word een Sparkle!

Sparkle HRM logo

Dream big,
Sparkle more,
Shine bright!

Sparkle HRM B.V.
KvK: nog aanvullen
251 Rhijnspoor
2901 LB Capelle a/d IJssel
Tel. +31 (0)10 3167170
E. contact@sparklehrm.work

[gtranslate]