Sparkle HRM

Vonk – Vlam – Vuur

Onze HR Sparkle werkt het HR project waar jouw bedrijf behoefte aan heeft, uit en zorgt ervoor dat je er onmiddellijk mee aan de slag kunt én alle kennis en capaciteiten hebt om het verder uit te breiden.

 

De voordelen van werken met Sparkle HRM

Niet uitbesteden maar kennis verwerven; investeer in jouw eigen bedrijf

Niet elk HR dilemma los je even efficiënt op door “er dan nog maar een HR kracht bij te zetten”. Misschien kan een andere werkwijze al wonderen doen? Bijvoorbeeld door een goed onboardingsprogramma voor nieuwe personeelsleden aan te bieden. Of misschien kan een slim opleidings- en ontwikkelingsprogramma net het verschil maken om personeelsleden te behouden? Na een deskundige inventarisatie van uw probleem, wendt onze Sparkle HR professional alle vaardigheden, kennis en ervaring aan om het project tot een goed einde te brengen én krijgt jouw HR afdeling de handvatten om er na het vertrek van de Sparkle zelf mee aan de slag te gaan.

Kostenbesparend

De meeste traditionele arbeidsbemiddelaars, werving- en selectiebureaus profiteren van de schaarste op de arbeidsmarkt door hoge wervingskosten en/of aanzienlijke percentages over de gewerkte uren te rekenen. Bij Sparkle HRM weet je na inventarisatie exact waar je aan toe bent, hoe lang het project duurt, wat je mag verwachten van een Sparkle professional en hoeveel het je zal kosten.

Waar zit bij jouw bedrijf de pijn?

Heb je je altijd al afgevraagd waarom je er maar niet in slaagt om de juiste talenten te vinden? Of waarom het verloop en / of verzuim in jouw bedrijf vrij hoog is? En wat je er aan kunt doen? Sparkle HRM inventariseert waar bij jou echt de pijn zit. We maken een projectomschrijving én leveren ook de perfecte HR professional die dit project binnen jouw bedrijf tot een succes kan maken. Vraag snel de gratis HR Scan aan en bekijk waar bij jouw bedrijf de pijn écht zit.

Sparkle HRM logo

Dream big,
Sparkle more,
Shine bright!

Sparkle HRM B.V.
KvK: nog aanvullen
251 Rhijnspoor
2901 LB Capelle a/d IJssel
Tel. +31 (0)10 3167170
E. contact@sparklehrm.work

[gtranslate]