Projecten

HR is tegenwoordig een zeer omvangrijke noemer van diverse functies. Werving en selectie, onboarding, contracten opstellen, salarissen benchmarken, arbeidsvoorwaarden, bonussystematiek, functionering- en beoordelingssystemen, verzuimmanagement, training- en ontwikkelingsprogramma’s, begeleiding bij reorganisaties, verandermanagement, uitstroombeleid en ga zo maar door.

Het is niet ondenkbaar dat HR-functionarissen niet in alle rollen uit de HR-functie even gespecialiseerd zijn. Sparkle HRM biedt HR professionals de kans om zich toe te leggen op de projecten die hen het meest aanspreken of die het dichtst bij hun expertise en ervaring aanleunen.
Bedrijven kunnen de expertise van deze Sparkle HR en Recruitment professionals tijdelijk inhuren om hen en hun HR-afdeling te ondersteunen bij de HR-problematieken en prioriteiten waar ze zelf onvoldoende kennis of tijd voor hebben. De Sparkle HR en Recruitment professionals werken het HR project waar behoefte aan is, uit en zorgen ervoor dat bedrijven en HR-afdelingen er onmiddellijk de vruchten van kunnen plukken én bovendien alle kennis en capaciteiten in huis hebben gekreden om er ook in de toekomst mee aan de slag te gaan.

In onze projecten ‘menukaart’ vind je:

We hebben uiteraard altijd ruimte voor maatwerk!

We hebben in samenwerking met onze partner DilemmaManager een Sparkle HRM Scan ontwikkeld, die erop gericht is inzicht te geven in wat er écht speelt binnen jouw (HR) organisatie. Waar zit bij jouw bedrijf precies de pijn? En wat is daarbij precies prioritair? De resultaten van de HRM Scan laten je onverbloemd zien waar er ruimte is voor verbetering: niet aangedikt, wel realistisch.
Op basis van deze inventarisatie van jouw prioriteiten en behoeften, stellen we een projectomschrijving op en gaan we vervolgens op zoek naar de HR functionaris die geknipt is om dit project deskundig uit te voeren. Zo weet je altijd op voorhand waar je aan toe bent: je weet precies wat er wordt geleverd, binnen welke termijn en voor welk tarief.

Meer weten? Vraag vandaag nog de gratis Sparkle HRM Scan aan!

 

Sparkle HRM logo

Dream big,
Sparkle more,
Shine bright!

Sparkle HRM B.V.
KvK: nog aanvullen
251 Rhijnspoor
2901 LB Capelle a/d IJssel
Tel. +31 (0)10 3167170
E. contact@sparklehrm.work

[gtranslate]